Hjemme-kontoret mitt

Her er hjemmekontoret mitt. Det har vært der for meg i tykt og tynt. Det begynner å bli gammelt men fungerer bra den dag i dag.

hjemmekontor
Dette er hjemmekontoret mitt.

Hjemmekontoret mitt er noen år gammelt. Jeg brukte pcn til spilling en gang i tiden. Men den duger nok ikke på dagens topp-spill. Den har et Nvidia Geforce 660ti skjermkort. Noe som for noen år siden var helt ok. Jeg pleide å ha to. Men jeg tok den andre ut da jeg ikke hadde bruk for så mye kraft. Den fungerer bra på Counter Strike noe som det hender jeg spiller. Cpu’en er en Intel Core 5i-2500. Og 12 GB ram. Noe som rekker for mitt bruk. Jeg kjører Windows 10 Home. Men på jobben kjører jeg Linux.

Jeg har en komfy EFG Splice stol og et bord jeg fikk i bursdags-gave av mormor. Jeg har også en mikrofon på stativ. Som er en Samson G-track. Meget god lyd for pengene. Jeg har også et webcamera som er av Sandstrøm full HD. Høyttalerne er Beringer og gir en ganske god lyd. Over har jeg et bilde av en som kaster slegge. Dette kjøpte jeg i 2019 på et kunst-galleri i Skien.

Som dere skjønner er dette ikke noe spille-pc etter dagens krav. Men jeg bruker den mest på enkle oppgaver som nettsider og litt programmering. Alt i alt er jeg fornøyd med det jeg har, og kommer til å bruke det i mange år til.

Skribent: danielhoifodt

Jeg lager hjemmesider og har også kunnskaper om app-utvikling i android og ios. Jeg jobber i Netsense software services i Skien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *