Ny genser!

Idag har jeg vært i byen i Porsgrunn og handelt genser. Det var fridag fra Netsense så da tenkte jeg å kose meg litt.

Det er deilig å ligge lenge i senga om morgenen. Jeg stod opp kl. 10, spiste frokost, og så slang jeg meg på bussen inn til Porsgrunn sentrum. Porsgrunn er en liten by. Men på klesfronten er det ikke så dårlig. Det startet først med en hårklipp på en innvandrer salong på vei til Porsgrunn sentrum. Så dro jeg til Kaffebrenneriet og tok en liten kaffe og en kyllingwrap. Den var dritgod. 🙂 Etterpå dro jeg til Jans Klær og prøvde en genser. Modellen var etter Aksel Lund Svindal, men jeg hadde lyst til å prøve litt fler før jeg kjøpte. Ferden dro videre til Downtown og på Dressmann. Der fant jeg ikke noe, men like ved var Carlings. Der stod valget mellom de til 800 og de til 400. Følte den til 400 var trygg. Så jeg gikk for den. De hadde 2xl så det var litt mer rom til «you know» ekstra kjærlighet.

Senere idag har jeg slappet av og prøvd og sette meg inn i React Hooks. På dataspråket front end library for state management. Det virker som det er litt lettere å behandel state i React nå. Men det krever disiplin å sette seg inn i noe sånt. Anbefaler en video av Academind. Det tar litt tid å forklare her.

genser
Den nye gensern!

Skribent: danielhoifodt

Jeg lager hjemmesider og har også kunnskaper om app-utvikling i android og ios. Jeg jobber i Netsense software services i Skien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *