Lage et nettsted

Hei og velkommen til min blog. Jeg har laget dette nettstedet for at flere kan diskutere om IT. Det å lage et nettsted er blitt mye enklere nå enn det var før. Ved bruk av wordpress kan man få alt ferdig satt opp. Men jeg vil gjerne diskutere andre måter og gjøre dette på også. Min forrige webside www.daniel.hoifodt.com er laget i ren html og css. Hva som er best er vel en smaksak. Men wordpress gjør det enklere.

Hjemme her i Porsgrunn får jeg tiden til å gå med å sette meg inn i programmering. Det jeg er best på nå er jQuery og javascript. Men har også tenkt til å lære meg typescript og php. Det flotte med programmering er at man kan lage apper og webapper helt fra scratch. Gjøre det akkurat sånn man vil ha det og få et eget produkt. Worpress er bra for å produsere blogger og tekst.

Skribent: danielhoifodt

Jeg lager hjemmesider og har også kunnskaper om app-utvikling i android og ios. Jeg jobber i Netsense software services i Skien.

1 tanke om “Lage et nettsted

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *